Et stærkt idræts- og foreningsliv

Vi skal have et stærkt idræts- og foreningsliv i Lyngby-Taarbæk. Derfor betyder det også meget for mig, at vi sikrer nogle ordentlige faciliteter til vores idrætsklubber i hele kommunen. En ny kunstgræsbane er på vej i Virum, ligesom en beach håndbold bane og padel tennis er på vej i Lyngby.

En ny kunstgræsbane er på vej i Virum, ligesom en beach håndbold bane er blevet etableret i Lyngby Idrætsby, hvor et anlæg til padel tennis også er på vej. Det er dog vigtigt, at vi skaber attraktive idrætstilbud i hele kommunen, og derfor også arbejder videre med at understøtte nye sportsgrene som padel tennis kan være flere steder i kommunen.

Flere idrætsklubber oplever også stigende medlemstilgang. Derfor har vi også et ansvar for at sikre, at de også i fremtiden kan sikre, at alle lige fra børn og unge til voksne kan gå til den sportsgren, som de ønsker i Lyngby-Taarbæk.

Vi skal sikre gode rammer for, at folk kan leve et sundt og aktivt liv, men vi må aldrig blive for formynderiske. Derfor skal voksne mennesker fortsat også have lov til at nyde en øl i omklædningsrummet efter en kamp.