Flere muligheder til de unge

Vi skal skabe flere muligheder til de unge i kommunen, så de ikke skal tage til København hver gang, at de vil lave noget med deres venner. Det indebærer også at bygge flere ungdomsboliger.

I området omkring København mangler der ca. 9.500 boliger til unge studerende ifølge Dansk Byggeri. Det er et kæmpe problem, at de unge oplever så stor én boligmangel og har svært ved at komme ind på boligmarkedet, når de skal flytte hjemmefra. Vi skal give vores unge borgere bedre muligheder for at kunne blive boende i kommunen, når de vil flytte hjemmefra. Jeg vil arbejde for, at vi får bygget flere ungdomsboliger, så vores unge kan blive boende tæt på deres venner, familie og fritidsaktiviteter, hvis de ønsker det.

Samtidig skal vi skabe flere muligheder for de unge efter skoletid, så man ikke behøver at tage til København hver gang, at man vil lave noget med sine venner. Vi skal skabe nogle nye mødesteder, hvor de unge kan være, når de ikke er i skole. Det kan f.eks. være ved at opsætte en beachvolleybane ved Furesøen eller en skaterbane, som flere af de unge har efterspurgt. Det er dog vigtigt, at vi generelt også får liv i kommunens mindre bydele, så de unge også kan opholde sig her.