Ned med skatten - op med humøret

Skatterne i Danmark er alt for høje, og derfor vil jeg kæmpe for, at vi får sænket skatterne på kommunalt niveau til glæde for kommunens borgere med lavere kommuneskat og grundskyld.

Pengene har det bedst i borgernes lommer, og derfor skal vi også have fokus på kernevelfærden. Det er ikke kommunens opgave at tilbyde rygestopskurser eller udlåne gratis elcykler. I stedet for skal kommunen koncentrere sig om de vigtigste områder, og så i højere grad lade det være op til borgerne selv, hvad de vil bruge deres penge på.

Vi skal have respekt for borgernes penge. Derfor har Konservative i de sidste fire år med borgmesterposten også sørget for skattelettelser til glæde for alle kommunens borgere. Det er vigtigt, at medlemmerne af kommunalbestyrelsen husker på, at det er borgernes penge, som de sidder og forvalter. 

Velfærd for mig er også, at man kan få lov til at beholde flere af sine egne penge selv. Med verdens højeste skattetryk i Danmark har vi noget at arbejde med, og det gælder ikke om at øge skatterne endnu mere, men sænke dem.