Passer på Virum og Sorgenfri

Hele mit liv har jeg boet i dejlige Virum og Sorgenfri. De seneste fire år har jeg kæmpet for vores dejlige bydel. Jeg håber, at du vil vise mig din tillid og give mig din personlige stemme, så jeg de næste fire år også kan arbejde i kommunalbestyrelsen for at passe på Virum og Sorgenfri.

Vi skal udvikle vores område stille og roligt i respekt for de nuværende omgivelser. Det betyder også, at vi ikke må gentage det fejlslagene byggeri på Politigrunden overfor tankstationen.

I den seneste periode har vi arbejdet hårdt for en løsning på Sorgenfri Torv. For mig er det vigtigt, at vi undgår højt byggeri ud mod Grønnevej og Hummeltoftevej. Samtidig skal vi sørge for, at der ved en fremtidig løsning er nok parkeringspladser. Irma og Netto bør samles på sydtorvet, men i hver sit niveau så vi fortsat sikrer, at de andre butikker også kan løbe rundt økonomisk og tiltrække kunder.

Det er vigtigt, at der samtidig er plads til de unge. Kommunen skal være med til at sørge for, at der er gode faciliteter til rådighed, så man f.eks. kan bade i Furesøen og spille beach volley ved Frederiksdal Fribad eller stå på skateboard ved Virumgård, hvor jeg længe har kæmpet for en skaterbane, som endelig er på vej.

Jeg håber, at du vil stemme personligt på mig tirsdag d. 16. november, så jeg også de næste fire år kan kæmpe for Virum og Sorgenfri i kommunalbestyrelsen.