Stærkere breddeidræt

Noget af det vigtigste vi har er de fantastiske frivillige fællesskaber, som vi har. Det gælder især breddeidrætten, og derfor skal vi også give dem bedre betingelser.

Det indebærer blandt andet også, at klubberne får bedre faciliteter. Jeg har spillet fodbold i Lyngby Boldklub i mange år, og de seneste år har jeg kunne se, hvilken fantastisk udvikling Lyngby Idrætsby har gennemgået.

Nu er man ikke længere henvist til at spille på en hockeybane om vinteren, hvor det er nemmere at få skader, da man har fået en ekstra kunstgræsbane, og én yderligere er nu på vej i Lundtofte. Og når man er færdig med sin træning eller kamp, kan man nu også se frem til et ordentligt bad i gode faciliteter.

Det er selvfølgelig en rigtig dejlig udvikling, men det er vigtigt, at vi ikke stopper her. Mange af kommunens øvrige klubber, hvad enten det drejer sig om fodbold, tennis, badminton eller noget helt fjerde har nemlig også behov for gode faciliteter.

Derfor skal vi i den kommende periode have fokus på faciliteterne for de mange mindre klubber, for dem er der mange flere af end dem i Lyngby Idrætsby. Det er vigtigt, at breddeidrætten er attraktiv i alle kommunens bydele, så flest mulige kan få glæde af de fantastiske fællesskaber, som vi har her. Særligt for de mindre børn er det vigtigt, at man ikke nødvendigvis skal til Lyngby hver gang for at træne, men kan gøre det lige i nærheden.