Min baggrund

Jeg har boet hele mit liv i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Det første år af mit liv boede jeg i Virum, hvorefter vi flyttede til Sorgenfri, og her har jeg nu boet de sidste 18 år af mit liv. 

Jeg har haft 10 dejlige år på Lyngby private Skole, hvorefter jeg i 2014 startede på Virum Gymnasium. I sommeren 2017 blev jeg student fra VG efter tre gode år på en samfundsfaglig og matematisk studieretning. Det var også her, at min politiske interesse for alvor blomstrede, og jeg valgte at melde mig ind i den konservative bevægelse i forbindelse med folketingsvalget i 2015.

Til daglig er jeg formand for Lyngby-Taarbæk Konservative Ungdom og blogger for avisen BT, hvor jeg jævnligt skriver om politiske sager. Derudover er jeg kommunikationsmedarbejder i mit sabbatår, inden jeg gerne vil starte på CBS til næste sommer for at læse videre.

Jeg bruger rigtig meget af min tid på politik, men når jeg ikke gør det, så er det højest sandsynligt noget med sport. Jeg følger med i langt de fleste sportsgrene, men der er ingen tvivl om, at fodbold og særligt Lyngby Boldklub har en speciel plads i mit hjerte. Jeg har selv spillet fodbold i Lyngby Boldklub igennem en længere årrække, men nu bliver det mest til at heppe på vores Superligahold fra sidelinjen af. 

Derudover er jeg glad for at rejse. Det skal helst ikke være en solskinsferie, men jeg vil gerne ud at opleve noget. Jeg tror på, at vi kan lære en masse af andre lande, om hvordan vi kan gøre tingene bedre og smartere. Derfor skal vi heller ikke være bange for at trække på erfaringer fra andre lande eller kommuner for den sags skyld.