Min baggrund

Jeg har boet hele mit liv i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Det første år af mit liv boede jeg i Virum, hvorefter vi flyttede til Sorgenfri, og her har jeg nu boet lige siden.

Jeg har haft 10 dejlige år på Lyngby private Skole, hvorefter jeg i 2014 startede på Virum Gymnasium. I sommeren 2017 blev jeg student fra VG efter tre gode år på en samfundsfaglig og matematisk studieretning. Det var også her, at min politiske interesse for alvor blomstrede, og jeg valgte at melde mig ind i den konservative bevægelse i forbindelse med folketingsvalget i 2015.

Til daglig er jeg i gang med at færdiggøre mine jurastudier på Københavns Universitet. I 2018 åbnede jeg samtidig også min egen butik, Deluxe Home, som du i dag kan finde på Strandvejen i Hellerup, hvor vi sælger alt fra møbler til sengetøj og puder.

Derudover er jeg landsformand for Konservativ Ungdom, hvor jeg står i spidsen for Danmarks tredjestørste politiske ungdomsorganisationen, hvor vi prøver at sætte retningen for fremtidens Danmark.

Jeg bruger rigtig meget af min tid på politik, men når jeg ikke gør det, så er det højest sandsynligt noget med sport. Jeg følger med i langt de fleste sportsgrene, men der er ingen tvivl om, at fodbold og særligt Lyngby Boldklub har en speciel plads i mit hjerte. Jeg har selv spillet fodbold i Lyngby Boldklub igennem en længere årrække, men nu støtter jeg som sponsor igennem min virksomhed og er trofast tilhænger på lægterne.

Derudover er jeg glad for at rejse og er også medlem af De Berejstes Klub. Det skal helst ikke være en solskinsferie, men jeg vil gerne ud at opleve noget. Jeg tror på, at vi kan lære en masse af andre lande, om hvordan vi kan gøre tingene bedre og smartere. Derfor skal vi heller ikke være bange for at trække på erfaringer fra andre lande eller kommuner for den sags skyld.