Min baggrund

Jeg har boet hele mit liv i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Det første år af mit liv boede jeg i Virum, hvorefter vi flyttede til Sorgenfri, og her har jeg nu boet lige siden.

Jeg har haft 10 dejlige år på Lyngby private Skole, hvorefter jeg i 2014 startede på Virum Gymnasium. I sommeren 2017 blev jeg student fra VG efter tre gode år på en samfundsfaglig og matematisk studieretning. Det var også her, at min politiske interesse for alvor blomstrede, og jeg valgte at melde mig ind i den konservative bevægelse i forbindelse med folketingsvalget i 2015.

Til daglig går jeg på Copenhagen Business School, hvor jeg studerer erhvervsøkonomi & erhvervsjura, når jeg ikke driver min egen selvstændige virksomhed i form af livstilsbutikken Deluxe Home, der både har webshop og fysisk butik i Hellerup. Yderligere er jeg blogger for avisen BT, hvor jeg jævnligt skriver om politiske sager og blander mig i den politiske debat generelt i de forskellige avisspalter.

Jeg bruger rigtig meget af min tid på politik, men når jeg ikke gør det, så er det højest sandsynligt noget med sport. Jeg følger med i langt de fleste sportsgrene, men der er ingen tvivl om, at fodbold og særligt Lyngby Boldklub har en speciel plads i mit hjerte. Jeg har selv spillet fodbold i Lyngby Boldklub igennem en længere årrække, men nu bliver det mest til at heppe på vores Superligahold fra sidelinjen af, hvor jeg har sæsonkort til. 

Derudover er jeg glad for at rejse. Det skal helst ikke være en solskinsferie, men jeg vil gerne ud at opleve noget. Jeg tror på, at vi kan lære en masse af andre lande, om hvordan vi kan gøre tingene bedre og smartere. Derfor skal vi heller ikke være bange for at trække på erfaringer fra andre lande eller kommuner for den sags skyld.