Om mig

Til daglig sidder jeg i kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk, er butiksejer af Deluxe Home, studerer jura på København Universitet og er landsformand for Konservativ Ungdom.

I en tidlig alder begyndte jeg at interessere mig for politik, men jeg fik også hurtigt at vide, at ting ikke ændrede sig af sig selv. Det nytter ikke noget at sidde på sidelinjen og brokke sig. Derfor gik jeg ind i politik for at være med til at ændre ting. 

Jeg blev valgt ved kommunalvalget i 2017 som den yngste nogensinde i Lyngby-Taarbæk, hvor jeg nu sidder i den konservative gruppe sammen med mine ni konservative kommunalbestyrelseskollegaer. 

Ved siden af kommunalbestyrelsen besluttede jeg i 2018 at starte min egen butik, Deluxe Home. Efter over to år på Bernstorffsvej har vi nu butik på Strandvejen 102 G-H, hvor du sommetider kan finde mig være klar til at hjælpe dig med nye møbler, sengetøj, puder eller noget helt fjerde. Derudover er jeg i gang med at færdiggøre mine jurastudier på Københavns Universitet.

Jeg har dog svært ved at slippe politik. Derfor er jeg også landsformand for Konservativ Ungdom, hvor jeg prøver at være med til at sætte de nationalpolitiske dagsordener og skabe en så stærk organisation som mulig.

Jeg er rigtig glad for at bo i Lyngby-Taarbæk Kommune, men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre tingene bedre. For det kan vi absolut. De beslutninger, der skal blive ved med at drive kommunen fremad, vil jeg gerne tage ansvar for, og derfor arbejder jeg benhårdt for at få den politik igennem, som jeg og Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk mener er den rigtige.

Her på siden kan du følge med i nogle af mine politiske mærkesager, som jeg har særligt fokus på. Du kan følge med på min Facebookside, hvor jeg opdaterer løbende med nogle af de ting, som vi beslutter i kommunalbestyrelsen. Har du nogle spørgsmål omkring min politik, så skal du være velkommen til at kontakte mig på min Facebookside eller skrive en mail til magnd@ltk.dk. Jeg lytter altid gerne til folk, også selvom vi ikke er enige.