Om mig

Jeg sidder i kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk for Det Konservative Folkeparti, hvor jeg derudover sidder i Børne- og Ungdomsudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget samt Teknik- og Miljøudvalget.

Det er her, at man får indflydelse på alle de ting, som vedrører folk i deres hverdag og kommer dem til glæde og gavn, mens det andre gange skaber frustationer. Det nytter ikke noget at sidde på sidelinjen og brokke sig, og derfor gik jeg ind i politik for at være med til at ændre ting. Nu arbejder jeg for dig og for Lyngby-Taarbæk, så vi kan skabe den bedst mulige kommune at leve og bo i. 

Jeg blev valgt ved kommunalvalget i 2017 som den yngste nogensinde i Lyngby-Taarbæk, hvor jeg nu sidder i den konservative gruppe sammen med mine ni konservative kommunalbestyrelseskollegaer. 

Jeg er rigtig glad for at bo i Lyngby-Taarbæk Kommune, men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre tingene bedre. For det kan vi absolut. De beslutninger, der skal blive ved med at drive kommunen fremad, vil jeg gerne tage ansvar for, og derfor arbejder jeg benhårdt for at få den politik igennem, som jeg og Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk mener er den rigtige.

Her på siden kan du følge med i nogle af mine politiske mærkesager, som jeg har særligt fokus på. Du kan følge med på min Facebookside, hvor jeg opdaterer løbende med nogle af de ting, som vi beslutter i kommunalbestyrelsen. Har du nogle spørgsmål omkring min politik, så skal du være velkommen til at kontakte mig på min Facebookside eller skrive en mail til magnd@ltk.dk. Jeg lytter altid gerne til folk, også selvom vi ikke er enige.