Om mig

Jeg stiller op til kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk, fordi lokalpolitik længe har ligget mit hjerte nært.

Det er her, at man får indflydelse på alle de ting, som vedrører folk i deres hverdag og kommer dem til glæde og gavn, mens det andre gange skaber frustationer. Det nytter ikke noget at sidde på sidelinjen og brokke sig. Vil man ændre ting, så kræver det også nogle gange, at man tager ansvar, og derfor stiller jeg nu op til kommunalvalget.

Samtidig afspejler sammensætningen af de nuværende kommunalbestyrelsesmedlemmer ikke borgerne i Lyngby-Taarbæk særlig godt. Gennemsnitsalderen er over 50 år, og det yngste medlem på 38 år er vores borgmester, Sofia Osmani. Derfor vil jeg gerne være med til at give de unge en stemme på rådhuset. En stemme, som de ikke har i dag. 

Jeg er rigtig glad for at bo i Lyngby-Taarbæk Kommune, men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre tingene bedre. For det kan vi absolut. De beslutninger, der skal blive ved med at drive kommunen fremad, vil jeg gerne tage ansvar for, og jeg håber, at du vil støtte mig.

Jeg håber, at du vil læse mere om mine mærkesager her på siden. Har du nogle spørgsmål omkring min politik, så skal du være velkommen til at kontakte mig på min Facebookside eller skrive en mail til mvondreiager@hotmail.com. Jeg lytter altid gerne til folk, også selvom vi ikke er enige.