Min baggrund

Jeg stiller op til Folketinget i Københavns Omegns Storkreds. Til daglig er jeg butiksejer, 2. viceborgmester og regionsrådsmedlem.

Jeg blev politisk aktiv, da jeg i 1.G meldte mig ind i Konservativ Ungdom og Det Konservative Folkeparti. Siden da har jeg kæmpet for et mere konservativt Danmark. Det har jeg gjort som landsformand for Konservativ Ungdom igennem to år, og siden kommunalvalget i 2017 som kommunalbestyrelsesmedlem i Lyngby-Taarbæk, hvor jeg i dag er 2. viceborgmester. Derudover kæmper jeg for et sundhedsvæsen i verdensklasse som medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden.

Til daglig driver jeg min egen butik Deluxe Home, som jeg har haft siden 2018. Som erhvervsdrivende har jeg selv måtte knokle for at få min virksomhed igennem coronakrisen, bøvlet med alt for meget bureaukrati og stået med alle de udfordringer, der følger med at drive en virksomhed i Danmark. 

Min kamp for et mere konservativt og borgerligt Danmark vil jeg gerne fortsætte, og derfor stiller jeg op til Folketinget i Københavns Omegns Storkreds. Det er her, jeg kommer fra og altid har boet. Nu håber jeg på at kunne få lov til at repræsentere os i Folketinget. 

Når tiden ikke går med politik, så elsker jeg at rejse. Jeg er medlem af De Berejstes Klub, hvor jeg holder af at dele erfaringer med andre rejseglade mennesker, der ligesom mig godt kan lide at opleve nye lande og andre kulturer. Derudover er jeg trofast fan af Lyngby Boldklub, hvor jeg også har været sponsor i mange år.