Du skal kunne være tryg hele tiden

Ingen skal leve i utryghed i Danmark. Derfor skal vi sørge for mere synligt politi på gaderne for at forhindre overfald og andre ulovligheder, ligesom de skal rykke hurtigere ud til indbrud. Samtidig skal forbrydere straffes hårdere.

Det kan ikke være rigtigt, at man skal være bange for at blive overfaldet, når man er på vej hjem fra stationen om aftenen eller være nervøs for at sende ens børn i byen. Sådan bør det ikke være i et land som Danmark. Derfor er det nødvendigt, at vi får mere politi for at øge trygheden i vores land, så vi sikrer, at der bliver sat hårdere ind over for dem som vil andre det ondt. Det kræver, at vi får mere synligt politi på vores gader. Samtidig skal staten i samarbejde med kommuner og regioner arbejde for at gøre vores stationer mere trygge. Der er alt for mange steder i Danmark, hvor folk oplever at være utrygge på diverse togstationer.

Alt for mange bliver udsat for indbrud i deres eget hjem. Det sted, hvor man bør kunne føle sig allermest tryg. Man bør som dansker kunne regne med, at politiet rykker hurtigt ud, hvis der er blevet begået indbrud. Det kan man ikke i dag, fordi politikerne har svigtet det danske politi i alt for mange år. Lige nu er det kun ved hvert 14. indbrud, at en indbrudstyv bliver sigtet. Det er fuldstændig uacceptabelt, hvis vi vil problemerne med indbrud til livs. Og de er særligt slemme i vores område.