Min politik

Jeg arbejder for dig, Lyngby-Taarbæk og Region Hovedstaden

Jeg elsker at bo i Lyngby-Taarbæk og har altid været det, men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre det bedre. Det kan man altid gøre. Noget af det jeg savner i politik er visioner. Vi skal turde at tale om vores visioner for samfundet, selvom det ikke er nogle, som kan indfries på den korte bane, og der måske heller ikke er politisk opbakning til. Hvis vi kun tænker kortsigtet, så får vi aldrig taget de nødvendige skridt frem på vej mod et bedre samfund. 

Derfor tillader jeg mig også at drømme på Lyngby-Taarbæks vegne og komme med nogle af mine bud på, hvordan kommunen kunne se ud i fremtiden. Lyngby-Taarbæk er mere end et sted, hvor vi bor – det er der, vi lever. For mig indebærer det dermed også at skabe muligheder for borgerne uden for arbejdstid, så vi kan få mere liv i vores kommune og gang i fritidslivet.

Region Hovedstaden skal tilbage på rette kurs. Psykiatrien bliver underprioriteret, der er alt for lange ventetider på 1813, dårlige vilkår for fødende og man tvinger kommende gymnasieelever steder hen, hvor de ikke ønsker at gå. Det stiller jeg op til Region Hovedstaden for at lave om på.

Jeg håber, at du vil læse mere om min politik her på siden, og hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på min Facebookside eller skrive en mail til magnd@ltk.dk.

Mine mærkesager